Financiële Planning Blog

Alles over financiële planning door Frank Bennis

Over

Financiële Planning Blog is een initiatief van Frank Bennis MFP CFP FFP REP :-), partner in Raasveld Bennis Financieel Planners, een financiële planningsonderneming in het Westland. Meer weten over deze onderneming ga dan naar www.raasveldbennis.nl.

Ik ben Frank Bennis 48 jaar, gehuwd met Joyce en heb 2 kinderen Julie en Simon.

Mijn passie is samen alles uit het leven te halen wat er in zit en ook anderen in staat te stellen om dat zelfde te doen. Of zoals de Britse toneelschrijver Shaw zei: ” Ik wil volledig opgebrand zijn als ik doodga want dan heb ik geleefd. Ik wil niet door het leven gaan als een kaarsje maar als een grote felle fakkel.” Je leeft maar een keer. Het leven is geen repetitie.

Voor mijzelf heb ik ook een Bucketlist, grote dingen zijn wereldreizen en een regionale planningsonderneming. Laatste grote ding wat ik van mijn lijstje af kon vinken was een prachtige wereldreis in 2015-2016 met mijn gezin. We zijn nu bezig ons huis helemaal aan te pakken.

In 2003 ben ik met Raymond Raasveld  een Financiële planning onderneming begonnen in het Westland genaamd Raasveld Bennis Financieel Planners. Daarin zijn we nog aan het bouwen. We helpen relaties aan: Een leven lang plezier van hun geld. Het gaat daarbij wat ons betreft niet om het geld maar wat je daarmee kunt en wilt doen.

Meer weten over de uitvoering van financiële planning

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s